Lisa Miskovsky kommer till Malmö 21 April – aktuell med EP -på svenska

Lisa Miskovsky är aktuell med nytt material – och för första gången skriver och sjunger hon på svenska! Nu släpps  första singeln från kommande EP och biljetter till vårens turné.

Efter den spännande semifinalen i Melodifestivalen 2022 för Lisa Miskovsky, klättrade låten ’Best to Come’ raskt upp på Spotifys spellistor, singeln spelades flitigt på radio (RIX FM, P4, Mix Megapol m.fl), och hamnade högt upp på Svensktoppen.
Nu följer Lisa upp vårens succé samt den efterföljande sommarturnén med en EP på svenska! På EP:n samarbetar Lisa bl. a. med prisade textförfattaren Annika Norlin (Säkert, Hello Saferide). Första smakprovet är singeln ’Jag som vann’ där Annika skrivit en svensk  text till låten ’Best to Come’ som sedan spelats in i en mer avskalad version.

– Idén till den svenska ep:n har funnits där länge och nu har jag nog nått fram musikaliskt där jag vill vara… att skriva på svenska är spännande, nytt för mig och lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt, berättar Lisa.
Att få skriva med Annika Norlin är en ynnest och hennes tankar om vardagen är både roliga och vackra. Ep:n tar mig tillbaka till mina rötter i det enkla och nakna.
I samband med EP-släppet så åker Lisa ut på turné igen med sin konsertföreställning ´Eljest´ där Lisa tar med publiken till en glänta i sin del av världen.
Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären.
Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

LISA MISKOVSKY – ELJEST

16/3 – Skellefteå – Nordanå Teater
17/3 – Östersund – Storsjöteatern
18/3 – Sundsvall Teater
24/3 – Uppsala – Katalin
25/3 – Gävle Teater
26/3 – Stockholm – Rival
19/4 – Göteborg – Stora Teatern
21/4 – Malmö – Palladium
5/5 – Luleå – Kulturens hus
6/5 – Umeå – Folkets Hus Idun

Biljettlänk>>

populärt

Latin Kings kommer till KB den 10 februari – Firar 30 år

De svenska hiphop-pionjärerna The Latin Kings förbereder sig inför att återinta scenerna runtom i landet. Den 10 februari besöker Dogge, Rodde, Tito och Azzan...

Billig lunch i Köpenhamn finns 5 min från Ströget

En gång om året så åker kanske svenskarna till Köpenhamn Då blir det en sväng på Tivoli, några öl sedan  fram och tillbaka på Ströget....

Lisa Ekdahl på vårturné med nytt album – besöker Malmö och Göteborg

Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs av en turné...

bob hund – inleder sin turné med att släppa ny singel från kommande album

Bob hund har aldrig varit borta, men nu är de tillbaka med en ny singel  den 30 nov Riffet är så komplicerat att det tog...

Babylon- En film som har allting utom ett starkt manus

Vi får följa tre karaktärer . Den berömda och mycket framgångsrika filmstjärnan Jack Conrad (Brad Pitt) , den vilda Nellie la Roy (Margot Robbie)...