Årets Diggeloo firar 20 år med en av sina bästa shower

Det var ett strålande sol  under hela årets Diggello  i Ystad.  Årets show var även strålande. Den var komplett. Det är 20 års jubileum så artisterna har maxat showen.Något som jag verkligen uppskattade var att artisterna  framförde sina greatest hits. Publiken kunde sjunga med och applåderade så det sjöng om det .
Daniel Norberg var som vanligt otroligt rolig, och imponerade stort när han sjöng Lalehs ”din stund på jorden”. Det var även kul att Annelie Rydé debuterade i år. Hon sjöng tidlösa ”segla på ett moln” vilket fick publiken att jubla.
Tomas Di Leva gjorde comeback. Han framförde sina hits Vem skall jag tro på och vi har bara varandra som om det var första gången. Han sjöng även en av sina Bowie favoriter ”Life on Mars” med stor känsla.
Andreas rivstartade andra akten med Alcazars discohit ”Crying at the Discoteque. Det var ett starkt nummer med Las Vegas känsla.
Bruno Mitsogiannis. visade i  Bon Jovis Ballad ”Bed of Roses” att han har en av Digiloos starkaste röster. Han framförde även en kul duell med  Daniel Norberg.
Nike Sellmar var kvällens rockdrottning. Liamo glänste i sin hit ”One more time”.
Vi fick även höra Hanna Hedlunds stämningsfulla  nya singel ”Redo nu”.
John Lundvik berättade att han var upphovsmakaren till ”When you tell the world you are mine.”  Den sjöngs på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop. På Diggilookvällen  sjöng han den själv tillsammans Miss Diggiloo, Jessica Andersson.
Slutet på 20 års jubileet var en stor hyllning till Diggiloos  grundare, Lasse Holm .Maria Sur imponerade stort när hon sjöng Främling. Vilken röst hon har.
Lasse avslöjade i ett videoinslag att han med sina 75 år  var den äldsta artisten som medverkat under Diggiloos 20 år . Den yngsta var 9 årige Benjamin Ingrosso.
Årets Diggeloo hade en paus på 30 min efter första akten. Det var enda gången det var en paus i årets sommartradition. Det var fullt ös från början till slut. De bjöd även på  extra numret ”Allt ljus på mig”.  Jag rekommenderar verkligen årets sommartradition Diggiloo. 29-30  Juli kommer Diggiloo till Båstad.

populärt

Ny utställning på Malmö museum öppnar den 15 september -Från idé till Nobelpris

Den 15 september 2023 öppnar utställningen Från idé till Nobelpris på Malmö museum. Välkommen in i idéarbetet bakom litterära klassiker, upptäckten av svarta hål...

Babylon- En film som har allting utom ett starkt manus

Vi får följa tre karaktärer . Den berömda och mycket framgångsrika filmstjärnan Jack Conrad (Brad Pitt) , den vilda Nellie la Roy (Margot Robbie)...

Redbulls summer edition Juneberries är ingen hit

Redbulls summer edition Juneberries smakar syntetiskt och påminner om tidigare magplask. Det är en blandning av blåa vindruvor, körsbär och monster orginal.

EN FAMILJ – prisat amerikanskt nutidsdrama inleder teaterhösten på Hippodromen!

Stor amerikansk nutidsdramatik blir det i En familj av Tracy Letts, en Pulitzerprisbelönad skådespelarpjäs med flygande repliker och starka influenser från giganter som Eugene O´Neills Lång dags...

Prisbelönta Selene Muñoz är tillbaka i Glas salen på Tivoli med föreställningen 7 senses

Prisbelönta Selene Muñoz är tillbaka i Tivoli med artister i världsklass, i år med dansarna Mark Philip och Ask La Cour. Publiken tas med på...
Det var ett strålande sol  under hela årets Diggello  i Ystad.  Årets show var även strålande. Den var komplett. Det är 20 års jubileum så artisterna har maxat showen.Något som jag verkligen uppskattade var att artisterna  framförde sina greatest hits. Publiken kunde sjunga med och applåderade så det sjöng om det .Årets Diggeloo firar 20 år med en av sina bästa shower