Christmas Night – 4 av Julens mest lysande stjärnor

I år hade gänget bakom Christmas Night blandat stämningsfulla klassiker med nya favoriter. Även om de glittrade som tomtebloss, så var de ändå lite ledsna över att turnén snart var över.
Bruno Mitsogiannis, var eld och lågor över att  få upprepa sin stora succé från förra året ”Felice Navidad. Men han stötte på hårt motstånd från sin kolleger.  Vi fick istället höra en ny-skriven jullåt av John Lundvik som han kallade ”Välkommen Jul” .Den som vann klädbytar tävlingen med de snyggaste ombytena var helt klart Jessica Andersson . Hon skulle utan problem kunna gå på den röda mattan under en Oscars Gala.  Jessica Andersson rockade loss med Chuck Berrys klassiska julhit ”Run Rudolph Run.
Nykomlingen Linda Pritchard hade valt en riktig showstopper för att visa var skåpet skulle stå med Mariah Careys ” All i want for Christmas is you”. Det var mycket allsång och publiken applåderade så det smattrade om det.
I andra akten hade Christmas Gänget ,en Jerry Williams tribute för att hylla en av våra största artister. Det var ett bra tempo på showen och en bra mix av snabba och lugna låtar. När extra numret kom på tapeten, hade Brunos kolleger tröttnat på hans tjat så han fick äntligen tillsammans med publiken sjunga ”Felice Navidad”

populärt

10 råd som många äldre var överens om

Karl Pillemer, professor i gereontologi vid Cornell University, frågade 1500 människor mellan 70 och 100 år vilka lärdomar av livet som de ville föra...

Albin Lee Meldaus kommer till Malmö live 22 nov med sin akustiska turné!

Hommage på svenska är namnet på Albin Lee Meldaus höstturné. Albin och hans musiker kommer spela favoriterna från den egna repertoaren, men också tolka delar av vår svenska...

Malmö Sommarscen släpper gobitar från årets program!

Den 17 juni har Malmö Sommarscen premiär på Pildammsteatern. Programmet släpps den 25 maj, men redan nu kan vi avslöja några av våra spännande...

”Den fula ankungen” med Malmötouch blir den första föreställningen i det nya teaterrummet Ateljén.

Den nya föreställningen Den fula ankungen, är en uppdaterad version av H.C. Andersens klassiska saga, och har skapats tillsammans med förskolebarn över hela Malmö. Barnens...

Richard Hoberts nya film Kärleksbevis

Den 14 oktober är det svensk biopremiär för Richard Hoberts psykologiska thriller Kärleksbevis, som utspelar sig på Österlen. I huvudrollerna ser vi  Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg. SE TRAILER HÄR! Thomas...