Blixten är positiv överraskning

Barry ”The Flash” Allen använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden. Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu kan ingen superhjälte hjälpa honom – hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian.

Blixten är överraskande bra med tanke på vilka rubriker Ezra Miller skapat. som nästan stoppade filmen. Även om Ezra Miller är bra i de dramatiska delarna, är han för nördig när det skall vara komedi. Det som räddar filmen är manuset. Gillar du filmer som the butterfly effect eller back to the future del 2 så kommer du att störtgilla Blixten.  Jag själv är väldigt svag för science fiction och tidsresor. Sliding Doors och Predestinaton är två andra av mina favvo filmer inom tidsresor.
Jag tycker även det är kul att återse Michael Keaton som Batman.
Att det förekommer slagsmålsscener mellan superhjältar  är ett måste i dagens aktionsfilmer, så det får jag acceptera och vänja mig vid.
Baksmällan filmerna var i princip samma sak men de kunde jag se hur många gånger som helt. Samma med tidsresor . jag ger blixten en 4 för manuset . Gillar du inte tidresor eller superhjältar tycker du nog den är en 3.

populärt

Lyssna på Agnethas Fältskogs nya singel ”Where Do We Go From Here?”

Idag tillkännager Agnetha Fältskog att hon släpper nya albumet ”A+” (BMG) den 13 oktober, det är en omarbetad version av hennes hyllade soloalbum ”A”...

PLANE – Gerard Butler i en underhållande Action film

Piloten Ray Torrance (Gerard Butler)  lyckas på ett heroiskt sätt landa ett svårt stormskadat flygplan på en avlägsen ö utanför Filippinerna. Snart inser de...

Prisbelönta Selene Muñoz är tillbaka i Glas salen på Tivoli med föreställningen 7 senses

Prisbelönta Selene Muñoz är tillbaka i Tivoli med artister i världsklass, i år med dansarna Mark Philip och Ask La Cour. Publiken tas med på...

”Framåt” ny singel med Laleh ute nu

Idag 31 mars släpper Laleh den nya våriga popsingeln “Framåt”. Låten handlar om att vara påväg och att livet alltid fortsätter framåt. “Så jag tar...

Laleh förbereder sig för turnépremiär med ny exklusiv musik för konsertbesökarna

För de lyckliga som har lyckats boka biljetter till Lalehs spektakulära sommarturné har hon en underbar överraskning. Ni som kommer till konserterna kommer att...
Baksmällan filmerna var i princip samma sak men de kunde jag se hur många gånger som helt. Samma med tidsresor . jag ger blixten en 4 för manuset . Gillar du inte tidresor eller superhjältar tycker du nog den är en 3. Blixten är positiv överraskning