25 Augusti är det premiär för Wallmans nya show Cake

Från och med den 25 augusti är Wallmans redo med en ny, internationell middagsbjudning i Cirkusbygningen i Köpenhamn.

Det blir med skapelsen CAKE, där sång, dans och artisteri i världsklass kombineras med fantastisk mat och hisnande underhållning. CAKE är som de bästa kakorna; fylld med läckra läckerheter och överraskningar i alla lager. Årets show blir en fantastisk kväll med fantastiska och festliga tolkningar av ikonisk musik från bland annat namn som Michael Jackson, George Michael och danska Aqua.

Årets föreställning

CAKEs rytmiska lager är först insmetat med svettig latinomusik, solnedgång och fest på den varma, tropiska scenen: kort sagt, publiken måste ansluta sig till Miamis pulserande nattliv med förförisk salsadans och heta rytmer. Alla Wallmans duktiga musiker, dansare och sångare är med på festen.

 

Det andra lagret av CAKE strös med det fantastiska 80-talet, där ett superfunky George Michael-universum eldas med spektakulära tolkningar av hits som ”Wake Me Up Before You Go go” och ”Faith”.

Danske Aqua är på turné och i CAKE står deras musik i centrum både visuellt och musikaliskt i ett överdådigt och färgglatt undervattensnummer med flera av bandets största hits, bland annat ”Barbie Girl”, ”Doctor Jones” och ”Cartoon Heroes”.

CAKE ger sedan MTV Video Music Awards-stämningen till festen med provokativa tolkningar av Britney Spears hitlåt ”Toxic”, Billie Eilishs ”Bad Guy” och Sam Smiths ”Unholy”. Det blir visuella fyrverkerier, grym koreografi och fantastisk musik.

I den stora guldglittrande finalen ska dansskorna kritas på allvar. Slutnumret blir en explosion av energi, där gästerna får gå på en spännande resa genom Michael Jacksons största hits, från de första åren med Jackson Five och låtar som ”ABC” och ”I Want You Back” till senare hits som ”Thriller”, ”Bad” och ”Man in The Mirror”.

Megan Moore är värd för CAKE

Wallmansgästerna älskar värdinnan Megan Moore aka Thomas Rosendal, som är värd igen i år. Med humor, allvar och glimten i ögat förför Megan Moore gästerna till showens magi, och eftersom hon är en född underhållare får de naturligtvis också njuta av hennes framträdande – bland annat i numret ”Killing Megan Moore” – en unik blandning av skräck, rock och komedi. Och då står Megan Moore i centrum för en av CAKEs absoluta höjdpunkter: Det stora firandet av utvalda gäster, som givetvis kommer att serveras läcker tårta.

 

Konstnär i världsklass

En kväll med makarna Wallman bjuder också alltid på nervkittlande akrobatik. I år kan CAKE presentera ”Duo Vilja” – den första kvinnliga cirkustvillingduon i Wallmans. De två systrarna, Jenny och Sara Haglund, tränade på National Circus School i Montreal, Kanada, och har uppträtt över hela världen med sina imponerande akrobatiska akter. I år kommer gästerna att få uppleva att först slå sina veck högt i luften i en ”antennbåge”, innan deras andra nummer – mitt på arenan – som är ett förföriskt förvrängningsnummer.

I CAKE finns också ukrainaren Dmitriy Karpenko. Han är utbildad i både balett, cirkusakrobatik och scenkonst. Han får alla att hålla andan när han med otrolig styrka och stor smidighet framför sitt ”aerial silk”-nummer, skrämmande högt upp under Cirkusbyggnadens kupol.

”CAKE kommer att vara en fantastisk blandning av musik, dans, artisteri och fantastisk scenografi, så att publiken ständigt underhålls i ett festligt, fängslande tempo.
Hela tanken bakom vår nya Dinner Party är att livets stora händelser alltid firas med tårta här i Danmark, därför har vi i år bakat den nya föreställningen på ett sätt så att våra gäster – som alltid på Wallmans – får en kväll med internationell underhållning i toppklass”, säger konstnärlig ledare bakom CAKE, Johan Espeland.

 

Final, ny fest och ny meny

Körsbäret på toppen av CAKE är den stora finalen, som också är startpunkten för festöppningen i nattklubben, där gästerna kan släppa loss sitt inre danslejon och njuta av resten av kvällen i festens anda.

 

I den välgräddade nya showen bjuder Wallmans middagssällskap på en ny meny och även nya cocktails står redo för gästerna. Det står såklart även i år på en läcker 4-rättersmeny, som serveras löpande under hela föreställningen – bland annat av scenkonstnärerna. Och så finns det nya showcocktails på menyn, så gästerna blir bortskämda ännu mer.

populärt

Jamie har premiär på Malmö Opera 1 september

Jamie är 16 år gammal och bor i ett kommunalt bostadsområde i Sheffield. Hans högsta önskan är att bli en dragqueen, vilket gör honom...

Klassiska Ledin låtar i symfonisk tappning passar bra under granen

Tomas Ledin har skapat låtar som för evigt etsat sig fast i musikminnet hos större delen av den svenska befolkningen. I projektet Symphonia klingar...

Lyssna på Agnethas Fältskogs nya singel ”Where Do We Go From Here?”

Idag tillkännager Agnetha Fältskog att hon släpper nya albumet ”A+” (BMG) den 13 oktober, det är en omarbetad version av hennes hyllade soloalbum ”A”...

Redbull Winter edition 2022 är fikon_äpple

Årets Winter edition får bottenbetyg av Veckotidningen

Malmö Sommarscen släpper gobitar från årets program!

Den 17 juni har Malmö Sommarscen premiär på Pildammsteatern. Programmet släpps den 25 maj, men redan nu kan vi avslöja några av våra spännande...