Mästerkatten 2 – Rolig och Spännande Julmatiné

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv.
Det finns en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv och han ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. Men med bara ett liv kvar, måste Mästerkatten bli ödmjuk och be om hjälp från sin tidigare partner och fiende: den fängslande Kitty Mjuktass.

 Mästerkatten i stövlar 2 är över förväntan . Jag hade aldrig tråkigt då det händer hela tiden en massa roliga saker.  För att filmen skall vara från 7 år är filmen dubbad men det vänjer jag mig rätt snabbt  vid. Men tempot är bra och karaktärerna tillräckligt charmiga för att hålla hela vägen. Jag tycker dessutom att Dreamworks är bättre på att teckna än Pixar.
Det är dessutom en begriplig saga som är både underhållande och spännande.  Jag gillar speciellt  tiden han bor hos Mama Luna  som tar hand om hemlösa katter. Mästerkatten träffar där en förklädd hund Perro som låtsas att han är katt . Tillsammans ger sig trion Mästerkatten,Kitty Mjuktass och Perro ut på ett äventyr för att återvinna Mästerkattens nio liv. På vägen blir de jagade av Guldlock och de tre björnarna.

populärt

Las Vegas har kommit till Köpenhamn – Viva Wallmans

JAG ÄR IMPONERAD ÖVER ÅRETS SHOW SOM ÄR EN RIKTIG SHOWSTOPPER . När du kommer till Wallmans blir du visad till ditt bord av servicepersonalen...

Tivoli i Köpenhamn bjuder in till klassiska upplevelser och många nyheter

Tivoli fyller 180 år i år och inleder årets sommarsäsong med önskan att ge gästerna klassiska Tivoliupplevelser baserade på tradition och förnyelse spridda över...

The Fabelmans är Steven Spielberg och Oscarsjuryns favoritfilm

Filmen startar med en personlig introduktion av Steven Spielberg. Det är inte ofta en regissör hälsar publiken välkommen. Men den här filmen ligger verkligen...

Fredagsmys – Whiskykyckling med klyftpotatis

En god kycklingrätt som går snabbt att göra och är väldigt god . Såsen uppskattas även av nykterister eftersom alkoholen försvinner under tillagningen. 4 port 4 kycklingfiléer 1...

Laleh fick hela Sofiero att dansa vid hennes turnépremiär

Laleh började sin konsert med låten socker och vatten  bakom ett stort trumset. Publikhavet på 6900 fans tindrade med ögonen. Laleh var på strålande...
Mästerkatten i stövlar 2 är väldigt kul om man tar den med glimten i ögat. För att man skall nå de minsta barnen är filmen dubbad och de tar lite tid att vänja sig vid. Men tempot är bra  och karaktärerna tillräckligt charmiga för att hålla hela vägen. Jag tycker dessutom att Dreamworks är bättre på att teckna än Pixar.Mästerkatten 2 - Rolig och Spännande Julmatiné