A Man Called Otto är en kopia av en man som heter Ove

Tom Hanks slog igenom som en av de gladaste skådespelarna med glimten i ögat. Han var den perfekta kompisen från Never Never Land.
När jag tänker på Tom Hanks så tänker jag på filmerna Splash, Big ,Forrest Gump och filmen Castaway där han gjorde volleybollen Wilson världsberömd. Den gröna milen och Sömnlös i Seattle är också jättebra.
Därför är det lite märkligt att se honom i huvudrollen som den livströtta Ove. Med tanke på att han vunnit 2 Oscars och den enda förutom Tom Cruise som varit med i sju filmer som dragit in 100 miljoner dollar, så hade jag förväntat att han skulle göra något roligare. Men han fastnade för Ove och Rolf Lassgård och ville göra en egen amerikansk version.
Han har även producerat filmen. Det är en bra version och alla motspelarna gör sitt jobb. Då det är en remake vet vi redan hur det skall gå. Gillar man en allvarlig Tom Hanks och vill se honom som Ove  så är den helt ok. Jag tänker på att amerikanarnas egenskap är väl att vara kompis med alla men vara mycket noga med vem man bjuder hem till sitt hus. Det måste vara Marisol som kommer från Latinamerika där det finns en annan kultur, där man bjuder hem alla sina grannar.

Att filmen kostade 525 miljoner att spela in, begriper jag absolut inte . De måste ha bränt 400 miljoner på specialeffekter som jag inte ser . Hela familjen Hanks är med i filmen. Sonen spelar Otto som ung och frugan sjunger i avslutningslåten.

populärt

Borta bra men hemma bäst för Kråcki och Musan

En dag får Mamma Mu (Rachel Molin) och Kråkan (Johan Ulveson) besök av en ny vän  på gården – den världsvana flyttfågeln Storken (Tiffany...

Jazzsångerskan Amanda Ginsburg kommer till Babel onsdag 1 februari

Prisade och älskade sångerskan Amanda Ginsburg har med sin musik tagit en bred publik med storm. Debutalbumet ”Jag har funderat på en sak” släpptes...

Frosty Winter Bun har en tilltalande chaikryddning och socker som räcker hela dagen

Nu när pepparkaksmuffinsen rest tillbaka till Nordpolen så har en annan vinterkreation tagit dess plats. Frosty Winter Bun heter den. Det är en kanelbulle...

Bästa sättet att värma mat i mikron -gör ett hål i mitten

Lagom till lunch är det många som ska värma upp rester. Oavsett om du värmer rester i ugn eller micron finns det vissa saker...

Demi Moore´s memoarer Inside Out ger oss en inblick i Demis liv

Demi Moore berättar på ett spännande och underhållande sätt om sin omtumlande barndom där båda föräldrarna var dysfunktionella. Hennes far var alkoholist och hennes...
Det är en bra version och alla motspelarna gör sitt jobb. Då det är en remake vet vi redan hur det skall gå. Gillar man en allvarlig Tom Hanks och vill se honom som Ove  så är den helt ok.Med tanke på att han vunnit 2 Oscars och den enda förutom Tom Cruise som varit med i sju filmer som dragit in 100 miljoner dollar, så hade jag förväntat att han skulle göra något roligare.A Man Called Otto är en kopia av en man som heter Ove