A Man Called Otto är en kopia av en man som heter Ove

Tom Hanks slog igenom som en av de gladaste skådespelarna med glimten i ögat. Han var den perfekta kompisen från Never Never Land.
När jag tänker på Tom Hanks så tänker jag på filmerna Splash, Big ,Forrest Gump och filmen Castaway där han gjorde volleybollen Wilson världsberömd. Den gröna milen och Sömnlös i Seattle är också jättebra.
Därför är det lite märkligt att se honom i huvudrollen som den livströtta Ove. Med tanke på att han vunnit 2 Oscars och den enda förutom Tom Cruise som varit med i sju filmer som dragit in 100 miljoner dollar, så hade jag förväntat att han skulle göra något roligare. Men han fastnade för Ove och Rolf Lassgård och ville göra en egen amerikansk version.
Han har även producerat filmen. Det är en bra version och alla motspelarna gör sitt jobb. Då det är en remake vet vi redan hur det skall gå. Gillar man en allvarlig Tom Hanks och vill se honom som Ove  så är den helt ok. Jag tänker på att amerikanarnas egenskap är väl att vara kompis med alla men vara mycket noga med vem man bjuder hem till sitt hus. Det måste vara Marisol som kommer från Latinamerika där det finns en annan kultur, där man bjuder hem alla sina grannar.

Att filmen kostade 525 miljoner att spela in, begriper jag absolut inte . De måste ha bränt 400 miljoner på specialeffekter som jag inte ser . Hela familjen Hanks är med i filmen. Sonen spelar Otto som ung och frugan sjunger i avslutningslåten.

populärt

Här är höstens snacksnyheter från Estrella

Nu presenterar Estrella två chipsnyheter att se fram emot till hösten. Den 14 augusti lanseras potatischipset Paprika & Havssalt och Västkustchips Dill & Gräslök....

Nu släpper barnens favorit möss, Musse & Helium sitt debutalbum

Idag den 17 mars släpps äntligen de populära mössen Musse & Heliums debutalbum. Med helt nyskrivna låtar samt nya moderna versioner av klassiska barnlåtar...

EN FAMILJ – prisat amerikanskt nutidsdrama inleder teaterhösten på Hippodromen!

Stor amerikansk nutidsdramatik blir det i En familj av Tracy Letts, en Pulitzerprisbelönad skådespelarpjäs med flygande repliker och starka influenser från giganter som Eugene O´Neills Lång dags...

Laleh:s Ullevi konsert 2022 finns nu på Svt play

I onsdags 28 December la SVT play ut två nya bra program med Laleh . En Dokumentär och konserten hon hade på Ullevi då...

10 råd som många äldre var överens om

Karl Pillemer, professor i gereontologi vid Cornell University, frågade 1500 människor mellan 70 och 100 år vilka lärdomar av livet som de ville föra...
Det är en bra version och alla motspelarna gör sitt jobb. Då det är en remake vet vi redan hur det skall gå. Gillar man en allvarlig Tom Hanks och vill se honom som Ove  så är den helt ok.Med tanke på att han vunnit 2 Oscars och den enda förutom Tom Cruise som varit med i sju filmer som dragit in 100 miljoner dollar, så hade jag förväntat att han skulle göra något roligare.A Man Called Otto är en kopia av en man som heter Ove