Kanske sista gången vi fick se ett av världens bästa band -Toto

Deras hit Africa” har passerat över 1 miljard streams .

Jag hörde dem första gången när jag var tonåring och sedan var jag såld. Jag har inte lyssnat på deras låtar en miljard gånger men det är nära . När jag väntar på bussen, reser och är ute och cyklar så är det alltid Toto i lurarna. Toto tog sitt namn från Judy Garlands hund i den Oscarsbelönade filmen ”Trollkarlen från OZ” från 1939.
När Toto kommer in på scenen hörs rungande applåder från alla 37.000 åskådarna. Alla stora artister vet att vi kommit dit för att lyssna på  deras hits, det är därför Rolling Stones alltid spelar hits 90 % av konserten.  . Toto gillar också  att spela hits så de spelade Stop Loving You, Pamela , Rosanna , Africa och  I`ll be over you . Håren reste sig på armarna då alla sjöng med i alla låtarna. Det varmt, det var unikt , det var helt underbart.

populärt

Intervju med Lasse och Tora Hallströms inför premiären av hans nya film Hilma af Klint Premiär 19 oktober på Panora

Hilma är den storslagna berättelsen om svenska konstnären Hilma af Klint (1862-1944) som likt Vincent van Gogh slog igenom stort först efter sin död,...

Bakken öppnar för sin Julsäsong – Nu på fredag 25 november

Upplev  julbelysningen och  ett magiskt Juläventyr i världens äldsta nöjespark. Utforska den mysiga julmarknaden, ät en härlig jullunch och prova de roliga åkattraktioner. Kom...

Rödhåriga Linda är årets rookie – men långt från grön.

Rödhåriga Linda är årets rookie – men långt från grön. Hon är sprillans ny i julföljetongen Christmas Night, men är knappast ny i showbiz. Tvärtom!...

HEDDA GABLER – Ibsens psykologiska klassiker får premiär på Intiman 29 oktober

  Hedda Gabler är en av Henrik Ibsens mest spelade klassiker Ett psykologiskt drama om maktspel, sociala strukturer och människans motsägelsefullhet. Den 29 oktober får den...

Två spännande verk på Skånes Dansteater

Vi bjuds denna kväll på två spännande verk som har världspremiär på Skånes Dansteater. Once a whisper av Helena Franzén och Zero Zero av...
När Toto kommer in på scenen hörs rungande applåder från alla 37.000 åskådarna. Alla stora artister vet att vi kommit dit för att lyssna på  deras hits, det är därför Rolling Stones alltid spelar hits 90 % av konserten.  . Toto gillar också  att spela hits så de spelade Stop Loving You, Pamela , Rosanna , Africa och  I`ll be over you . Håren reste sig på armarna då alla sjöng med i alla låtarna. Det varmt, det var unikt , det var helt underbart.Kanske sista gången vi fick se ett av världens bästa band -Toto