Kanske sista gången vi fick se ett av världens bästa band -Toto

Deras hit Africa” har passerat över 1 miljard streams .

Jag hörde dem första gången när jag var tonåring och sedan var jag såld. Jag har inte lyssnat på deras låtar en miljard gånger men det är nära . När jag väntar på bussen, reser och är ute och cyklar så är det alltid Toto i lurarna. Toto tog sitt namn från Judy Garlands hund i den Oscarsbelönade filmen ”Trollkarlen från OZ” från 1939.
När Toto kommer in på scenen hörs rungande applåder från alla 37.000 åskådarna. Alla stora artister vet att vi kommit dit för att lyssna på  deras hits, det är därför Rolling Stones alltid spelar hits 90 % av konserten.  . Toto gillar också  att spela hits så de spelade Stop Loving You, Pamela , Rosanna , Africa och  I`ll be over you . Håren reste sig på armarna då alla sjöng med i alla låtarna. Det varmt, det var unikt , det var helt underbart.

populärt

Maja Francis kommer till Moriskan 1 april

Maja Francis inledde året med att vara special guest på First Aid Kits Europaturné. I helgen var det äntligen premiär för Majas egen vårturné...

Bret Easton Ellis (american psycho) en av nio gäster på Författarscenen i Malmö

Författarscenens höstprogram bjuder på gäster från sju olika länder med samtal om hur framförallt den europeiska litteraturen och samhället mår just nu. Bland gästerna...

Malmö Opera: 12 000 skolbiljetter släpps till föreställningar säsongen 23/24

Malmö Opera släpper nu 12 000 skolbiljetter till skånska barn. Vi ger fem föreställningar helt vikta åt barn Everybody's talking about Jamie (7 &...

Pelle Svanslös -En Svensk Aristocats

Den nya versionen av Pelle Svanslös är som filmer var för i världen , då man vilt blandande genrerna. Det är en mix av komedi,...

Laleh:s Ullevi konsert 2022 finns nu på Svt play

I onsdags 28 December la SVT play ut två nya bra program med Laleh . En Dokumentär och konserten hon hade på Ullevi då...
När Toto kommer in på scenen hörs rungande applåder från alla 37.000 åskådarna. Alla stora artister vet att vi kommit dit för att lyssna på  deras hits, det är därför Rolling Stones alltid spelar hits 90 % av konserten.  . Toto gillar också  att spela hits så de spelade Stop Loving You, Pamela , Rosanna , Africa och  I`ll be over you . Håren reste sig på armarna då alla sjöng med i alla låtarna. Det varmt, det var unikt , det var helt underbart.Kanske sista gången vi fick se ett av världens bästa band -Toto