Berocca Bost – Billigare och Nyttigare än Redbull

När jag ramlar ur sängen vid 7.30 är jag ganska yr och trött.

Nu har jag testat att ta en Berocca Bost istället för en Redbull sockerfri och jag tycker det ger samma effekt. Jag busdricker inte heller Berocca på samma sätt som Redbull då, Redbull är mer som en läsk, något som du dricker när du är törstig.
Berocca har mer en sportdryckskänsla och passar därför perfekt på morgonen. Du slipper även sockret om du skulle druckit kaffe. Då Apoteket säljer Berocca tar jag det som en garant för att Berocca är lite bättre än Redbull. På Apotea.se har de 30 Berroca bost för 109 kr direkt hem i brevlådan.

populärt

Sevärda filmer med spel i fokus

Det finns gott om filmer där ute med olika typer av spel i fokus. Vissa av dem – som de många tv-spelsadaptionerna – har inte...

Richard Hoberts nya film Kärleksbevis

Den 14 oktober är det svensk biopremiär för Richard Hoberts psykologiska thriller Kärleksbevis, som utspelar sig på Österlen. I huvudrollerna ser vi  Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg. SE TRAILER HÄR! Thomas...

Katia Winter är behållningen i Året jag slutade prestera och började att onanera

  Hanna är mitt uppe i livet och karriären och vill skaffa ett andra barn med Morten, men istället gör han slut. Plötsligt står hon utan...

Instiftande av utmärkelsen Årets stallvän

Inför hästlovet sjösätter författaren Sofie Sarenbrant utmärkelsen Årets stallvän Ett Årets stallvän-kit – bestående av en bok, ett diplom och en rosett – kommer i...

Woman King – Imponerande skådespeleri

The Woman King är engagerande, gripande och mycket spännande. Den gav mig en otrolig biokänsla . Den har en fantastisk musik, ett otroligt vackert foto,...